неділя, 22 жовтня 2017 р.

"ОЛІМПІС 2017" ЗБИРАЄ ДРУЗІВ

Всіх учнів нашого класу запрошую взяти участь у Міжнародному дистанційному конкурсі з української мови і літератури «Олімпіс 2017 - Осіння сесія».
Тривалість конкурсу - 40 хвилин (один урок).
Конкурс відбувається з 01.11.2017 до 30.11.2017 на сайті www.olimpis.com.ua. Взяти участь у конкурсі можна в будь-який зручний час.
Щоб брати участь у конкурсі було не тільки корисно, а й весело, під час проведення конкурсу на учнів чекають не тільки цікаві завдання, а й жарти анімаційних персонажів — мешканців Олімпу. :)
Вартість участі, якщо учня реєструє вчитель-куратор, — 50 грн.
Оплативши участь, учень має право взяти участь як у одному, так і в двох, трьох чи більше конкурсах «Олімпіс 2017 - Осіння сесія». За участь у кожному конкурсі учням видаються окремі друковані дипломи або грамоти. Пароль учня для підключення до всіх конкурсів один і той же.
Внесок учасників призначений для покриття організаційних витрат: зарплати вчителів, які готували завдання для конкурсів, послуг програмування, дизайну, технічного обслуговування, консультування, придбання призів, виготовлення дипломів, грамот, сертифікатів, поштові послуги та інші витрати.

Немає коментарів:

Дописати коментар